Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionice
  • 12.12.2014. 13:20

Posjetite stručne radionice za vinare

Ovih se dana održavaju stručne radionice za vinare i vinogradare vezano za mjere i natječaje iz tzv. europske Vinske omotnice.

  • 330
  • 15
  • 0

U organizaciji Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva poljoprivrede održavaju se stručne radionice za vinare i vinogradare vezano za mjere i natječaje iz tzv. europske Vinske omotnice, u okviru koje je kroz Nacionalni program pomoći sektoru vina u petogodišnjem razdoblju na raspolaganju 57 milijuna eura za razvoj hrvatskog vinarstva i vinogradarstva.

Podsjećamo, Agencija za plaćanja objavila je u NN 136/14 dva javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018., i to za mjere "Restrukturiranje i konverzija vinograda" i "Investicije u vinarije i marketing vina". Cilj Mjere Restrukturiranje i konverzija vinograda je povećanje konkurentnosti proizvođača vina kroz modernizaciju vinogradarskih tehnika, promicanje visoko kvalitetnih vinograda i proizvodnja vina prema potrebama i preferencijama potrošača, dok se Mjerom Investicija u vinarije i marketing vina želi postići povećanje konkurentnosti proizvođača, poboljšanje ukupne učinkovitosti te poboljšanje kvalitete vina.

Informacije o radionicama

Za vinare i vinogradare prošli tjedan je održana radionica u Svetom Križu Začretju, a jučer u Kutjevu. Ovim putem najavljujemo održavanje sljedećih radionica gdje će se vinari i vinogradari moći informirati o prijavi na natječaje i dosadašnjim iskustvima u realizaciji mjera:

  • Rijeka - 12.12. u 11:00 u velikoj dvorani HGK ŽK Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka
  • Zadar - 15.12. u 11:00 u ŽK Zadar, Š. Brusine 16, Dvorana za sastanke II kat, Zadar
  • Osijek - 17.12. u 11:00 u ŽK Osijek, Europske avenije 13, Osijek

Tagovi

Europska vinska omotnica Radionice za vinare i vinogradare Povećanje konkurentnosti Investicije u vinarije Kvaliteta vina Javni natječaji APPRRR HGK Miistarstvo poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić