Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 26.06.2015. 17:35

Pobjednički niz Vina Belje se nastavlja

Goldberg merlotu zlato na VinAgori, Goldberg graševina šampion Bonavite.

  • 139
  • 6
  • 0

Vina Belje nastavila su impresivan niz uspjeha na domaćim i međunarodnim ocjenjivanjima vina osvajanjem dviju medalja na VinAgori u Budimpešti te čak pet zlatnih medalja na Bonaviti, manifestaciji vinogradara Slavonije i Baranje, gdje je Goldberg graševina proglašena i šampionom u svojoj kategoriji.

Vina Belje Goldberg Merlot

Između 549 uzoraka vina koja su ocjenjivana ove godine na VinAgori u Budimpešti zlatnom je medaljom nagrađen Goldberg merlot 2012., dok je Goldberg graševina 2013. osvojila srebrnu medalju. VinAgora je jedno od deset najvažnijih ocjenjivanja vina pod pokroviteljstvom Međunarodne organizacije za vinogradarstvo i vinarstvo (OIV).

Na 28. Bonaviti u Trnavi u konkurenciji je bilo 106 vina iz cijele Slavonije i Baranje, a Vina Belje su osvojila pet zlatnih medalja i jednu srebrnu, kao i šampionski naslov u kategoriji graševine, koji je pripao Goldberg graševini 2013. Uz nju, zlatom su nagrađeni i Goldberg chardonnay 2013., Goldberg frankovka 2012., Goldberg merlot 2012. i vrhunski Cabernet sauvignon iz 2009.

Samo nekoliko dana prije VinAgore i Bonavite, Vina Belje osvojila su čak 11 zlatnih medalja na Gator festu, međunarodnoj kulturno - gastronomskoj manifestaciji održanoj u Baranji, gdje je šampionom proglašena Goldberg frankovka 2012. Prije toga, na ocjenjivanju Sélections Mondiales des Vins u Kanadi, u konkurenciji više od 2000 vina iz cijeloga svijeta, zlatne medalje ponijeli su Goldberg graševina iz 2013. i Goldberg merlot iz 2012.


Tagovi

Vina Belje Belje d.d. VinAgora Bonavita Slavonija Baranja Goldberg graševina Gator fest Cabernet sauvignon Ocjenjivanje vina Goldberg merlot Goldberg chardonnay Goldberg frankovka Sélections Mondiales des Vins Vino Vinogradarstvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]