Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje d.d.
  • 25.10.2014. 13:00

Još jedno zlato za Goldberg Merlot!

Goldberg merlot osvojio zlatnu medalju i nagradu novinara na ocjenjivanju u Bergamu!

  • 185
  • 8
  • 0

Teza da Hrvatsko Podunavlje i Baranja imaju odličan teritorij za crne sorte grožđa - dobila je prošlog vikenda u talijanskom Bergamu još jednu potvrdu, i to na jednom od najvažnijih svjetskih ocjenjivanja isključivo crnih sorti, pod nazivom Merlot e Cabernet Insieme. Među više od 200 uzoraka vina iz najvažnijih vinskih zemalja svijeta, Goldberg merlot berbe 2012. osvojio je zlatnu medalju i posebnu novinarsku nagradu koju dodjeljuju vinski novinari članovi ocjenjivačkih komisija u Bergamu.

Goldberg merlot 2012.

Marijan Knežević, glavni enolog Vina Belje, u svom osvrtu na osvojenu nagradu je istaknuo: "Goldberg merlot je izuzetno vino, rekao bih najvažnije vino koje smo ove godine plasirali na tržište. U njegovo stvaranje smo uložili puno strasti i truda, od kolega u vinogradu koji su pažljivo birali prosušene bobice, do nas enologa u podrumu koji smo ga njegovali u bačvama od slavonskog hrasta u našem stoljetnom podrumu.

Sve nas veseli činjenica da je ovo druga za redom zlatna medalja s velikog ocjenjivanja, jer smo prije mjesec dana za ovo isto vino dobili zlatnu medalju na njemačkom ocjenjivanju Mundus Vini."

Goldberg merlot je vino modernog stila, višeslojno, dinamično, punog tijela, bujnih i baršunastih tanina s izraženom voćnošću, jedinstveno je po harmoničnoj punoći okusa koji se dugo zadržava u ustima.


Tagovi

Belje d.d. Goldberg merlot 2012. Marijan Knežević Enolog Vinarstvo Grožđe Zlatna medalja Merlot e Cabernet Insieme Svjetsko ocjenjivanje