Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podrumska evidencija
  • 13.11.2015. 16:30

eGAP aplikacija besplatna za proizvođače vina!

Ako se svakodnevno koristite računalom, pozivamo vas da potpuno besplatno isprobate eGAP za vinare, isprobate vođenje podrumske evidencije kroz eGAP i javite nam dojmove!

  • 883
  • 157
  • 0

Imate vinograd i proizvodite vlastito vino? Razmišljate o razvoju i želite unaprijediti poslovanje? Pratite Agroklub i zanima vas promidžba vaših proizvoda? Nastavite čitati, imamo nešto upravo za vas!

Podrumska evidencija preko eGAP-a

Naša eGAP aplikacija kreirana je kao dnevnik proizvodnje za sve proizvođače u biljnoj proizvodnji, pa tako i vinogradare. Sve svoje svakodnevne aktivnosti u vinogradu, poput zaštite, navodnjavanja, rezidbe i drugog vinogradari diljem Hrvatske evidentiraju putem eGAP-a. Pred proizvođače vina danas su postavljeni mnogobrojni zahtjevi, među kojima je i podrumska evidencija, te im veliki problem predstavlja ispunjavanje svih zahtjeva koje pred njih stavlja zakonodavac. Kao odgovor na taj problem, razvili smo i tu mogućnost te tako svim proizvođačima omogućili da cjelokupnu evidenciju proizvodnje vina, evidenciju ulaza i izlaza grožđa, evidenciju punjenja, kao i sve enološke postupke vode putem eGAP-a.

Najaktivnijim eGAP vinarima dajemo mogućnost i dodatne promidžbe: objavu promotivnog teksta na Agroklub portalu i facebook stranici, kojom biste ostvarili dodatni doseg među čitateljima našeg portala.

Besplatna eGAP aplikacija za vinare!

Portal Agroklub na Međunarodnom susretu vinogradara i vinara Sabatina 2015. nagrađen je Zlatnim perom, a u znak zahvalnosti svim proizvođačima vina u Hrvatskoj, do kraja godine omogućujemo besplatnu aktivaciju eGAP aplikacije za sve vinare. Sve što je potrebno je ostaviti kontakt podatke u formi ispod članka kako bismo vas povratno kontaktirali.

Želite dodatnu promidžbu za vašu vinariju?

Bitna nam je vaša povratna informacija: kako vam se eGAP čini, snalazite li se, imate li nekih prijedloga koje bi olakšale korištenje eGAP-a drugim korisnicima. Za najaktivnije eGAP vinare pripremili smo i dodatne pogodnosti: besplatnu izradu web stranice i objavu promotivnog teksta o vašim vinima, proizvodima i vinariji na Agroklub portalu i Facebook stranici. Na taj način ostvarujete dodatni doseg među čitateljima našeg portala, a web stranicom ćete svoj proizvod približiti kupcima na Internetu.

Vođenje evidencije aktivnosti putem eGAP-a je brže, jednostavnije i sigurnije. Uštedite svoje vrijeme, unaprijedite poslovanje i dodatno oglasite svoje proizvode na Internetu! Za sve dodatne informacije nazovite besplatni info telefon 0800 555 660 ili se javite na info@egap.hr.

eGAP, jednostavno i korisno!


Tagovi

EGAP Vinari Vinogradarstvo Evidencija punjenja Besplatno oglašavanje Internet Oglašavanje Enološki postupci Poljoprivredna inspekcija