Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belje
  • 04.02.2016. 16:40

Crno ili bijelo vino za posebne prilike? Birajte oboje!

Vina Belje pustila su na tržište duopack pakiranja svojih odabranih crnih i bijelih vina.

  • 449
  • 45
  • 0

Vrhunska i kvalitetna vina iz podruma Vina Belje ovih su dana postala dostupna i u dvostrukom pakiranju od dvije butelje. U pravom trenutku za Valentinovo, svi ljubitelji dobre kapljice moći će tako jednim potezom riješiti dilemu žele li crno ili bijelo vino te najdražoj osobi pokloniti oba vina i u njima uživati.

Dva tipa duopack pakiranja donose dvije kombinacije - u kategoriji vrhunskog vina graševinu s merlotom, a u kategoriji kvalitetnog vina graševinu s frankovkom. Beljska vina koja dolaze u duopack ambalaži višestruko su nagrađivana na vinskim izložbama i sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Najbolji omjer cijene i kvalitete u elegantnom pakiranju

Vrhunska graševina iz Vina Belje elegantno je, svježe i bogato vino koje je najbolje poslužiti ohlađeno na 10-12 °C uz tjesteninu, bijela mesa, bijelu ribu i suhomesnate delicije. Vrhunski merlot rubinski crvene boje, punog mirisa i voćnog karaktera s daškom kuhanog voća i marmelade najbolje će se sljubiti s finim odrescima i biftecima, jelima od divljači, kobasicama i kulenom, ali i zrelim sirevima.

Kvalitetna graševina i kvalitetna frankovka zajedno, predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete u elegantnom pakiranju, a po svojim osobinama mogu pratiti vrlo širok raspon jela, od bijele i riječne ribe, preko povrća i crvenog mesa, do sireva i čokoladnih torti.

Duopack pakiranja Vina Belje dostupna su u trgovačkim centrima većeg formata diljem Hrvatske.


Tagovi

Duopack vino Vina Belje Belje Graševina Merlot Frankovka

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]