Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije lovstvu
  • 01.11.2015. 07:30

Požeško-slavonska županija sufinancira lovstvo

Požeško-slavonska županija raspisala je natječaj na koji se mogu javiti lovozakupnici i koncesionari lovišta i dobiti između 30 i 100 tisuća kuna.

  • 163
  • 10
  • 0

Požeško-slavonska županija raspisala je natječaj za dodjelu subvencija i donacija za razvoj i unapređenje lovstva. Korisnici mogu biti lovozakupnici i koncesionari koji imaju u zakupu ili koncesiji zajednička ili državna lovišta od kojih se cijelo ili veći dio nalazi na području Požeško-slavonske županije i ne duguju lovozakupnine ili koncesije.

Subvencije i donacije od 30 do 100 tisuća kuna

Najviši ukupni godišnji iznos subvencije koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 30.000,00 kuna dok najviši ukupni godišnji iznos donacije za jednog korisnika može biti do 100.000,00 kuna. Zahtjevi za subvencije dostavljaju se na propisanom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju, a rješavaju prema redoslijedu dospjeća odnosno utroška predviđenih sredstava. Subvencije ili donacije bit će korisnicima isplaćene na žiro-račun, nakon dobivanja određene dokumentacije i njezine provjere, a najkasnije do kraja 2015. godine.

Predaja neistinite dokumentacije isključuje iz potpora

Zahtjevi bez priložene dokumentacije kao niti oni koji ne ispunjavaju uvjete natječaja, neće se razmatrati. Listu županijskih subvencija ili donacija odobrava požeško-slavonski župan. Ukoliko se uspostavi da je korisnik županijske subvencije ili donacije, odnosno podnositelj zahtjeva, priložio neistinitu dokumentaciju ili prijavljeno stanje u zahtjevu i dokumentaciji ne odgovara stvarnom stanju, podnositelj zahtjeva mora dobivena sredstva za tu godinu vratiti u županijski proračun te će biti isključen iz svih županijskih potpora u slijedećih pet godina.

Zahtjevi se podnose do 30. studenoga 2015. godine, na adresu: Požeško-slavonska županija, Upravni odjel za gospodarstvo i graditeljstvo, Županijska 7, 34000 Požega, s naznakom Za razvoj lovnog turizma

Detaljnije informacije mogu se dobiti radnim danom od 07:00 do 15:00 sati na broj telefon 034/290-211, a obrazac zahtjeva preuzeti u zgradi Županije ili ispod ovoga teksta.


Dokumenti


Tagovi

Požeško-slavonska županija Lovstvo Subvencije Donacije Lovozakupnici Koncesionari Obrazac Neistinita dokumentacija Županijske potpore


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]