Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izmjena natječaja
  • 05.06.2016. 19:30

Izmjena natječaja za ulaganje u šume!

APPRRR obavještava da je u Narodnim novinama objavljena izmjena natječaja za provedbu Podmjere 4.3. za ulaganje u šumsku infrastrukturu.

Foto: Fyletto/bigstockphoto.com
  • 1.758
  • 87
  • 0

Obavještavaju se svi zainteresirani da je u NN 50/16 objavljena izmjena natječaja za provedbu Podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva", tip operacije 4.3.3. "Ulaganje u šumsku infrastrukturu".

Prihvatljivi korisnici su šumoposjednici, udruženja šumoposjednika/šumovlasnika, trgovačka društva i druge pravne osobe i tijela državne uprave čiji je osnivač Republika Hrvatska, koje gospodare šumama i šumskim zemljištima u vlasništvu RH sukladno Zakonu o šumama i jedinice lokalne samouprave.

Ulaganja u prometnu infrastrukturu

Prihvatljivi troškovi su ulaganja u izgradnju primarne (šumske ceste) i sekundarne (traktorski putovi) šumske prometne infrastrukture, ulaganja u rekonstrukciju šumske prometne infrastrukture, ulaganja u kupnju šumskog i drugog zemljišta za potrebe provedbe projekta u maksimalnom iznosu od 10% od ukupno prihvatljivih troškova (bez općih troškova), uz mogućnost kupnje prije podnošenja zahtjeva za potporu te opći troškovi.

Sredstva javne potpore iznose ukupno 3.500.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, a intenzitet javne potpore po projektu iznosi 100% od ukupnih prihvatljivih troškova.

Detalje možete pogledati ovdje.

Foto: Fyletto/bigstockphoto.com


Tagovi

APPRRR Izmjena natječaja Šumska infrastruktura


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/