Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni uvid
  • 07.11.2015. 09:25

Gospodarenje šumama na području Slavonskog Broda

Šumoposjednici s područja Slavonskoga Broda, mogu do 11.11. izvršiti javni uvid u program gospodarenja šumama, a 13.11. prisustvovati njegovu javnom predstavljanju.

  • 526
  • 9
  • 0

Savjetodavna služba i izvođač radova Hrvatske šume d.o.o., Uprava šuma, podružnica Nova Gradiška, pozivaju sve zainteresirane na javni uvid o prijedlogu Programa gospodarenja za šume šumoposjednika u gospodarskoj jedinici Slavonskobrodske šume koja se prostire na području Šumarije Slavonski Brod.

Javni uvid može se obaviti do 11. studenoga 2015.godine, radnim danom od 11:00 do 13:00 sati u Novoj Gradiški, J.J.Strossmayera 11, u prostorijama Odjela za uređivanje šuma.

"Javno predstavljanje programa gospodarenja spomenute jedinice održat će se u petak,13. studenog 2015. godine od 10.00 do 12.00 sati u prostoru Šumarije u Slavonskom Brodu, Petra Krešimira IV. Tijekom javne rasprave šumoposjednici će biti upoznati i s osnovnim odredbama Zakona o šumama, vezanima za gospodarenje šumama šumoposjednika", ističe Blanka Genjga.

Pismena očitovanja, prijedlozi i primjedbe mogu se predati za vrijeme trajanja javnog uvida ili poslati poštom na adresu: Odjel za uređivanje šuma, UŠP Nova Gradiška, J.J.Strossmayera 11, 35400 Nova Gradiška.


Tagovi

Savjetodavna služba Hrvatske šume d.o.o. Nova Gradiška Šumoposjednici Šume Šumarija Slavonskobrodske šume Javni uvid Slavonski Brod Blanka Genjga Pismena očitovanja


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.