Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svjetski dan voda
  • 22.03.2016. 18:20

Čišćenjem mjesta obilježili dan šuma i voda

Ekološkom akcijom obilježen Svjetski dan voda, Svjetski dan šuma i poslane ekološke poruke!

  • 1.012
  • 122
  • 0

U tjednu obilježavanja Svjetskih dana šuma i voda udruga Petrože-Krušljevo Selo, Oroslavje, ekološka sekcija Eko zeko i Hortikultura Vojtić odradili su ekološku akciju uređenja okoliša i zelenih površina u centru Krušljevog Sela kojom se željelo ukazati na važnost očuvanja šuma i voda koje su u nas još uvijek nedovoljno nezaštićene i nezbrinute.

Kako kaže predsjednik Udruge Petrože-Krušljevo Selo Darko Krušelj, ova akcija i aktivnost početak su projekta Eko zeko kojim ova udruga u suradnji s Hortikulturom Vojtić, Mrežom udruga Zagor, gradom Oroslavje, Osnovnom školom Oroslavje i Turističkom zajednicom nastavlja svoj program ekološkog osvješćivanja u zajednici koji se nadovezuje na programe kulturnih aktivnosti udruge i rada sa mladima i djecom.

Ekološke aktivnosti i radionice

"Nakon ove u pripremi su i druge ekološke aktivnosti i radionice koje Udruga u suradnji sa svojim partnerima želi provesti na području lokalne zajednice i grada Oroslavja. Osim uređenja okoliša, udruga je djeci i mladima te učenicima Osnovne škole Oroslavje podijelila letke o Svjetskim danima zaštite šuma i voda koji je izrađen u suradnji sa Mrežom udruga Zagor iz Zaboka", kaže Darko Krušelj poslavši i poruke prijateljima okoliša:

Najprije pometi pred svojim pragom, Ono što si očistio/la danas - čuvaj i sutra, Jedna žarulja manje-energija više, Cvijeće sadi - beri pohvale, U zdravom tijelu - zdravo piće i hrana, Čist zrak - dug život, Manje papira - više šuma i kisika, Ništa nije vječno, osim plastike, Ono što imaš nastoj da traje što duže i Misli danas za bolje sutra!


Tagovi

Petrože - Krušljevo Selo Ekološka akcija Oroslavje Poruke


Autorica

Silva Videk

Više [+]

Novinarka s dvadesetogodišnjim iskustvom u Večernjem listu, s agronomskim obrazovanjem. Njezin moto je: Novinarstvo nije zanat već način života! :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.