Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 24.08.2015. 09:15

Za transport gnoja 369 tisuća kuna

Nastavljaju se isplate sredstava iz IPARD programa. Zahvaljujući dobivenom novcu, OPG Gazić iz Slavonije, nabavio je modernu opremu za transport stajskog gnoja.

  • 399
  • 48
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Gazić Josipa iz općine Vuka u Osječko-baranjskoj županiji, isplaćeno je 369.894.00 kuna za nabavku specijalizirane opreme za transport gnoja te drugu poljoprivrednu mehanizaciju. IPARD sredstvima nabavljeni su tako preša za valjkaste bale te teleskopski manipulator za utovar i manipulaciju krutog stajskog gnojiva.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Josip Gazić Vuka Osječko-baranjska županija Transport gnoja Preša za valjkaste bale Teleskopski manipulator


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije