Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja mlijeka
  • 17.03.2014. 12:00

Stručno predavanje za mljekare u Osijeku

U sklopu predavanja predstavit će se iskustva razvijenih europskih zemlja na povećanje zarade u proizvodnji mlijeka putem udruživanja proizvođača

Foto: depositphotos, jazavac
  • 337
  • 27
  • 0

HGK - Županijska komora Osijek u suradnji s Europskim institutom za profitabilnu proizvodnju mlijeka (Ineda institut, Munchen) i Hrvatskim savezom udruga proizvođača mlijeka (HSUPM), organizira stručno predavanje, na temu "Organizacijski i tehnološki preduvjeti povećanja profitabilnosti proizvodnje mlijeka na farmama u Hrvatskoj" koje će se održati 26. ožujka 2014. godine, u velikoj dvorani Županijske komore Osijek, na adresi Europske avenije 13, s početkom u 11 sati.

Predavanje na temu, "Udruživanje proizvođača mlijeka radi zajedničkoga plasmana vlastitih proizvoda na tržištu" održati će Christian Jager, direktor Europskog instituta za profitabilnu proizvodnju mlijeka (Ineda institut, Munchen), dok će dr. Branimir Kampl, direktor tvrtke SANO - suvremena hranidba životinja d.o.o., održati predavanje "Tehnološka unapređenja kao preduvjet povećanja profitabilnosti proizvodnje na farmama mliječnih krava".

Svrha skupa je ukazivanje na iskustva u razvijenim europskim zemljama na povećanje zarade u proizvodnji mlijeka putem udruživanja proizvođača, radi zajedničkoga nastupa na tržištu te korištenje pretpristupnih fondova radi investicija koje omogućavaju modernizaciju i povećanje profitabilnosti proizvodnje.

Nakon predavanja predviđena je rasprava na navedene teme, a sudjelovanje je u potpunosti besplatno. Rok za prijavu za sudjelovanje na predavanju je 24. ožujka 2014., a prijaviti se možete putem tel. 031/ 223-890, fax: 031/ 223-824 ili e-maila:enad@hgk.hr.

Foto: depositphotos, jazavac


Tagovi

Predavanje za mljekare Osijek Udruživanje Profit Proizvodnja mlijeka Christian Jager Branimir Kampl HGK SANO Mliječna farma


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.