Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ovce bez nadzora
  • 18.06.2016. 18:00

Kada pastir zaspi, ovce kolo vode!

1.300 ovaca je pobjeglo uspavanom pastiru u jednom španjolskom gradiću. Uznemireni stanari pozvali su policiju, a nastala je i poprilična materijalna šteta.

Foto: PublicDomainPictures/pixabay.com
  • 1.541
  • 165
  • 0

Možda vam se čuvanje ovaca čini kao bezbrižan posao, no ako zaspite, stvari bi mogle poći po zlu. Jedan pastir iz španjolskog gradića uvjerio se u to, jer kada je zaspao, njegovih 1.300 ovaca je odlutalo u grad blokirajući promet i praveći totalni kaos, piše telegraph.

Policija je za to saznala oko 4:30 ujutro kada je primila poziv od uzrujanih stanara koje su ovce probudile. Kad su izašli na teren, pronašli su uspavanog pastira i pomogli mu ponovno uspostaviti kontrolu nad stadom.

Policija je izvijestila kako nije nitko ozlijeđen no nastala je poprilična materijalna šteta jer su ovce obrstile nekoliko okolnih vrtova, porušile par ograda i napravile su nered po dvorištima.

Foto: PublicDomainPictures/pixabay.com


Tagovi

Ovce Pastir Španjolska Pobjegle Šteta


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]