Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kućni ljubimac
  • 07.05.2016. 13:30

Beryl je krava - misli da je pas i voli banane!

Ime joj je Beryl, kućni je ljubimac Sally i Jakea Webstera u sjevernom Queenslandu u Australiji, a ima i svoju facebook stranicu kojom je osvojila internet.

Foto: Facebook
  • 1.062
  • 52
  • 0

Ona je krava, no misli da je pas. Ime joj je Beryl The Brahman, kućni je ljubimac Sally i Jakea Webstera u sjevernom Queenslandu u Australiji, a čak ima i svoju facebook stranicu!

"Beryl je dio naše obitelji. Mislim da ne zna da je krava. Sve što radi potpuno je suprotno od uobičajenog", opisuje Sally svoju ljubimicu koja je osvojila Internet.

Uživa u maženju i češkanju po trbuhu

Beryl ima osam mjeseci, uživa u maženju i češkanju po trbuhu, provođenju vremena s ljudima i psima, vožnji automobilom, a čim joj se ukaže prilika, ušulja se u kuću i odmori na tepihu dnevne sobe. Baš poput psa kad vidi vlasnika, Beryl im se zatrči u zagrljaj kad se vrate kući. Obožava trčati po imanju, leći na tlo pored vlasnika, nasloniti glavu na njih i jednostavno uživati.

Za razliku od drugih krava, Beryl obožava i banane! Svaki put kad idu u trgovinu, kažu, moraju uzeti dodatnu količinu za svoju mezimicu.

"Svima onima koji nas pitaju kada ćemo je pojesti, odgovor je - nikad! Ona je član naše obitelji i nemojte me to više nikad pitati", naglasila je Sally.

Foto: Facebook


Tagovi

Krava Banane


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).