Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Peradarstvo
  • 06.03.2015. 15:50

3,6 milijuna kuna iz IPARD-a za peradarstvo

U sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva", iz IPARD programa, tvrtki Kukuriku d.o.o. iz Velikog Bukovca, isplaćena su više od 3,5 milijuna kuna za ulaganje u sektor peradarstva.

Foto: depositphotos.com
  • 533
  • 33
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Korisniku Kukuriku d.o.o. iz Velikog Bukovca u Varaždinskoj županiji isplaćeno je 3.612.848,94 kuna za ulaganje u sektor peradarstva. Korisnik je izgradio i opremio dva peradarnika za uzgoj pilića, kapaciteta od 38.000 komada te nabavio razbacivač peradarskog gnoja i prikolicu za prijevoz stajskog gnoja.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Mjera 1 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva Kukuriku d.o.o. Velikog Bukovca Varaždinska županija Sektor peradarstva Dva peradarnika Razbacivač peradarskoga gnoja Prikolica za stajski gnoj


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]