Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zlatni Lug
  • 09.12.2016. 16:30

Zlatni Lug obnovio smještaj - za cijeli autobus!

Seoski turizam danas zauzima važno mjesto na turističkoj karti Hrvatske. Prepoznala je to i obitelj Pandžić te proširila ponudu svojega gospodarstva.

Foto: Zlatni Lug/Facebook
  • 1.639
  • 167
  • 0

Seoski turizam danas zauzima važno mjesto na turističkoj karti Hrvatske. Prepoznala je to i obitelj Pandžić te proširila ponudu svojega gospodarstva. Uređenjem novog objekta, Zlatni Lug postao je prvi objekt u Požeško-slavonskoj županiji koji može ugostiti cijeli autobus izletnika.

Thomas Heinz Pandžić, vlasnik imanja kaže da u požeškom kraju takvih objekata nema te da nitko ne može smjestiti autobus posjetitelja. "Sad je pred nama bitka da te autobuse i dovedemo u Požegu". U obnovu i uređenje novog objekta uloženo je oko milijun kuna, a u ponudi su i novi sadržaji. Posjetiteljima nude vinoteku u kojoj se nalaze samo odabrana vina, zatim dnevni boravak u kojem gosti mogu biti, salon za igru. Do proljeća planiraju i dovršiti obnovu dječjeg igrališta.

Požega ide u smjeru da postane jedna izvrsna turistička destinacija u koju će se moći doći i provesti 365 dana u godini.

Leo Pandžić, voditelj imanja Zlatni Lug, kaže kako imaju 21 sobu, odnosno 49 kreveta, imaju restoran koji se sastoji od tri sale, jedna je veća u kojoj se mogu održavati i veće svečanosti.

Foto: Zlatni Lug/Facebook


Tagovi

Zlatni Lug Seoski turizam Požega Sobe Restoran Ponuda


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Slavonskobrodska televizija

Mile Budaka 1/4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
tel: +385 (0)35 210 250, e-mail: sbtv@sbtv.hr web: http://sbtv.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]