Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 05.02.2016. 11:15

Za ruralni turizam Istre 560 tisuća kuna

U mjestu Rojnići u istarskoj općini Barban, ruralni turizam je obogaćen zahvaljujući ulaganju IPARD sredstava, u gradnju Ville Nerena.

Foto: Villa Nerena
  • 209
  • 21
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti.

Zagrebačkoj tvrtki za ugostiteljstvo i turizam Vila Rojnići d.o.o., osnivača Mladena Zovka, isplaćeno je 560.437,50 kn za izgradnju objekta za pružanje turističkih i ugostiteljskih usluga.

Riječ je o Villi Nereni u Rojnićima u općini Barban iz Istarske županije. Vila ima površinu od 170 m2, prostire se na dva kata i sastoji od četiri sobe, četiri kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i blagavaonice. Istovremeno u njoj može boraviti deset osoba.

Gosti također mogu uživati u prostranom vrtu od 800 m2, uz bazen, a dopušten je i boravak kućnih ljubimaca.

Foto: Villa Nerena


Tagovi

IPARD Mjera 302 Vila Rojnići d.o.o. Mladen Zovko Villa Nerena Rojnići Barban Istarska županija


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]