Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vila Garić
  • 15.01.2017. 13:30

U planu elitno okupljalište lovaca u Hrvatskoj

U planu je napraviti elitno okupljalište lovaca, olimpijsku streljanu za glinene golubove, poligon za parkour, streljanu za pokretne mete!

  • 3.959
  • 436
  • 0

Hrvatski lovački savez odnedavno je vlasnik Vile Garić blizu Garešnice. Ovu transakciju vrijednu milijun eura potvrdio je predsjednik Lovačkog saveza BBŽ Miroslav Čaćija i otkrio je da od Vile Garić planiraju napraviti elitnu destinaciju za lovce.

HLS je uzeo koncesiju i nekadašnje FINAG-ovo lovište te je u planu od Vile Garić i tog lovišta napraviti glavno okupljalište lovaca na ovom području Hrvatske.

Hrvatski lovački savez za milijun eura kupio vilu Garić u Podgariću

Raj za lovce u podnožju PP Moslavačka gora

"Planiramo u Vili Garić napraviti olimpijsku streljanu za glinene golubove, poligon za parkour, streljanu za pokretne mete. Također se misli puno uložiti u gater za divljač, a ondje bi se mogla obavljati i nastava za obuku lovačkih pasa", istaknuo je Čačija i dodao, da bi se na području Vile Garić i lovišta trebao graditi i heliodrom.

Hrvatski lovački savez za milijun eura kupio vilu Garić u Podgariću!

Raj za lovce u podnožju PP Moslavačka gora

Plodno tlo za lovni turizam

"Lovni turizam jedna je od najbrže rastućih grana turizma na području Bjelovarsko-bilogorske županije. I prošle godine imamo veliko povećanje dolaska lovaca. Dobro je što je objekt u funkciji lijepo je uređen i već ima dosta soba spremnih za spavanje, apartmane i veliku salu. Ondje planiramo pokrenuti i centar za školovanje lovaca i vjerujem da će ovaj kompleks vrlo brzo u potpunosti zaživjeti", kazao je Čačija.


Fotoprilog


Tagovi

Hrvatski lovački savez Vila Garić BBŽ Miroslav Čaćija FINAG-ovo lovište Heliodrom Lovni turizam Lov


Autorica

Alena Rais

Više [+]

Završila je Poljoprivredni fakultet u Pragu - agronomija gdje je i tri godine radila na Poljoprivrednom institutu - mikrobiologija i zaštita bilja u Pragu - Ruzyně. U češkom tjedniku Jednota Daruvar piše o poljoprivrednim temama od 2001. godine. Kod kuće sa suprugom uzgaja čemprese i vinovu lozu.