Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 12.12.2014. 10:25

Pola milijuna kuna za ruralni turizam

Korisniku Petru Brajkoviću iz Istarske županije isplaćeno je 514.372,93 kuna za ulaganje u objekt koji ima 3 apartmana s ukupno 8 ležajeva, što će doprinijeti razvoju lokalnog ruralnog prostora.

Foto: depositphotos.com
  • 374
  • 18
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti".

Korisniku Petru Brajkoviću iz Istarske županije isplaćeno je 514.372,93 kuna za ulaganje u objekt koji ima 3 apartmana s ukupno 8 ležajeva. Realizacijom ovog projekta obogatila se postojeća turistička ponuda, pružanjem usluga smještaja i prehrane tijekom cijele godine što će doprinijeti povećanju razvoja lokalnog ruralnog prostora na području naselja Buići, u blizini grada Pazina.

Foto: depositphotos.com; Shaiith79


Tagovi

Petar Brajković Razvoj ruralnog turizma Lokalni ruralni prostor IPARD program APPRRR

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]