Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni turizam
  • 23.04.2014. 11:30

IPARD sredstva za ruralni turizam

Gotovo 400 tisuća kuna iz IPARD-a otišlo u Zadarsku županiju za ruralni turizam

Foto: freepik.com
  • 250
  • 19
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti".

Ugostiteljskom obrtu Oleandar iz Poljica Briga u Zadarskoj županiji isplaćeno je 393.069,20 kn za ulaganje u rekonstrukciju objekta za pružanje turističkih i ugostiteljskih usluga.

Glavni cilj IPARD programa je unapređenje poljoprivrednog sektora uz pomoć konkurentnosti poljoprivrednih proizvoda, a ima tri prioriteta:

  1. Poboljšanje tržišne efikasnosti i provedbe EU standarda
  2. Pripremne aktivnosti za provedbu poljoprivredno-okolišnih mjera i LEADER-a (program koji omogućava da se u pojedinim regijama ili mikroregijama, bez obzira na postojeće administrativne granice, stvaraju i sufinanciraju projekti koji uključuju što više interesnih motiva onih koji žive na tom prostoru)
  3. Razvoj ruralne ekonomije

Foto: freepik.com


Tagovi

IPARD APPRRR UO Oleandar Poljica Brig Ruralni turizam Potpora


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]