Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 25.04.2014. 10:00

Zlatna kapljica 2014. u Novom Marofu

Zlatna kapljica 2014. ove godine će u Novom Marofu okupiti brojne vinare i vinogradare

Foto: freepik.com
  • 164
  • 10
  • 0

Jedanaestu godinu zaredom udruge vinara s područja Varaždinsko-topličkog vinogorja organiziraju zajedničke izložbe vina pod nazivom "Zlatna kapljica". Svake godine ona se održava u organizaciji druge udruge, a ove godine ta čast pripala je Udrugi Pinta. Tako će se ove godine, u subotu, 26. travnja 2014. u restoranu Kjučice u Novom Marofu, održati 11. Zajednička izložba vina Zlatna kapljica 2014.

Grad Novi Marof već dugi niz godina njeguje tradiciju uzgoja kvalitetnih vina, a najbolji dokaz o tome je Udruga Pinta koja okuplja najbolje vinogradare i ljubitelje dobrog vina s novomarofskog područja već dugih 15 godina. Članovi svojim radom svakodnevno pridonose poboljšanju kvalitete vina s tog podneblja.

Gradonačelnik Grada Novog Marofa, mr.sc. Darko Hrenić, dipl.ing., izrazio je osobito zadovoljstvo što je Udruga Pinta ovogodišnji domaćin Zlatne kapljice. "Broj i kvaliteta uzoraka vina te respektabilnost ocjenjivačke komisije garancija su da je svako osvojeno odličje pokazatelj zavidne kvalitete ocijenjenog vina. Svim sudionicima zahvaljujem na predstavljanju, a članovima Udruge na odličnoj organizaciji i promicanju kulture i gospodarstva našeg Grada", istaknuo je gradonačelnik.

Foto: freepik.com


Tagovi

Zlatna kapljica Udruga Pinta Novi Marof Izložba vina Darko Hrenić Vinarstvo Vinogradarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.