Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina
  • 31.03.2015. 15:00

Vinozeus - jedinstveni salon vina i gastronomije

Na stučnim predavanjima i radionicama bit će predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji i prometu vina, vinskih destilata i asesoara

  • 120
  • 7
  • 0

U organizaciji Hotela Dubrovnik u Zenici, 11. travnja 2015. godine, od 16:00 do 21:30 sati održat će se Drugi međunarodni salon vina - Vinozeus 2015. Organizatori ove godine očekuju 40 - ak izlagača iz svih relevantnih vinskih regija BiH te susjednih zemalja, ali i bogatu ponudu gastro izlagača, među kojima se očekuje najviše proizvođača domaćih sireva, goveđih suhomesnatih proizvoda, hercegovačkog pršuta te brojnih drugih delicija, a očekuje se i veliki broj posjetitelja.

Ovaj će događaj obogatiti stučna predavanja i radionice na kojima će biti predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u proizvodnji i prometu vina, vinskih destilata i asesoara. Želja organizatora je salon vina Vinozeus pretvoriti u tradicionalnu manifestaciju, putem koje će se hotel Dubrovnik i grad Zenica promovirati u značajnu vinsku manifestaciju.

Vinozeus je jedinstveni salon vina i gastronomije u cetralnoj Bosni, a prošle godine je održan prvi puta, kada je okupio 26 vinarija iz 7 zemalja sa više od 150 biranih etiketa, dok je gastro delicije predstavilo 9 izlagača.


Tagovi

Vinozeus Vinari Stručna predavanja Svjetski trendovi Vinske regije Gastro izlagači Zenica Hotel Dubrovnik Salon vina