Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proslava Vinkova
  • 20.01.2015. 16:00

Vinkovo u Iloku 2015.

Vinkovo se već tradicionalno obilježava u iločkim podrumima i vinogradima uz dobru vinsku kapljicu i bogatu domaću trpezu, a kao dio manifestacije održat će se i stručni skup.

  • 440
  • 37
  • 0

Blagdan Sv. Vinka - Vinkovo, tradicionalno se obilježava kao početak radova u vinogradima te time i nove vinogradarske godine.

I Ilok, kao poznati srijemski vinogradarski krajU sklopu tradicijsko-vinske i kulturno-zabavne manifestacije "Vinkovo u Iloku", koja će se održati od 22. do 24. siječnja 2015. godine, u subotu 24.01. u 17.30 sati, u Kuriji Brnjaković, održat će se i stručni skup za predstavnike vinskog i turističkog sektora.

Stručni skup kao dio ovogodišnje manifestacije

Cilj skupa je upoznavanje stručne i šire publike sa vinsko-turističkim projektima koji su se provodili na području Grada Iloka te promoviranje vinske regije Srijem-Srem "Syrmia", uz pomoć dva vinska stručnjaka iz Hrvatske i Srbije, koji će prezentirati nekoliko karakterističnih vina ovog pograničnog-vinskog područja, nakon čega slijedi i degustacija vina uz gastro zakusku. Dolazak na stručni skup potrebno je potvrditi na: tourismilok@gmail.com ili josip.kovac@srijem.info.

Iločka tvrđava - središnje mjesto zabave

Proslava će se, kao i prethodnih godina, održati u vinogradima i podrumima iločkih vinogradara, a dobra vinska kapljica i trpeza bogata domaćim proizvodima neizostavan su njen dio. Sve posjetitelje očekuje iločko vino po pristupačnim cijenama, pečene kobasice i slanina, puno glazbe, pjesme i popratnih zbivanja.

Središnji dio proslave ove će se godine održati u šatoru u iločkoj tvrđavi, u petak 23. i subotu 24. siječnja 2015.godine., uz vinsko druženje i zabavu od predvečerja do jutarnjih sati. Kao dio subotnjeg događanja predviđeno je i Pokladno jahanje ulicama Iloka.

Za organizaciju i pokroviteljstvo ovog događaja pobrinuli su se: Vinski klaster Srijem, Grad Ilok, TZ Ilok, LAG Srijem.

Pozivnica kao i program ovogodišnjeg Vinkova u Iloku nalaze se u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Vinkovo Radovi u vinogradu Iločka tvrđava LAG Srijem Grad Ilok Vinski klaster Srijem TZ Ilok Iločki vinogradari Vino Pokladno jahanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]