Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinkovačke jeseni 2014
  • 29.07.2014. 09:40

Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva

U Vinkovcima će se od 19. do 21. rujna održati već tradicionalni, 12. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva na kojem je u ovih 12 godina izlagalo više od 900 izlagača, a posjetilo ga je preko 130.000 posjetitelja

  • 120
  • 11
  • 0

Već tradicionalno, 12. Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva održat će se u sklopu manifestacije Vinkovačke jeseni, a težište mu je na obrtništvu, poljoprivredi, prehrambenoj industriji, šumarstvu i informacijskim tehologijama. Ove godine održavat će se od 19. do 21 . rujna, a izlagačima su omogućene prezentacije i demonstracije proizvoda. U sklopu Sajma organizirat će se i brojni stručni skupovi, tematska predavanja, seminari, orugli stolovi te forumi.

Ovo je izvrsna prilika za sve gospodarstvenike da predstave svoje proizvode i usluge, poslušaju mišljenja kupaca i korisnika "iz prve ruke", sklope nova partnerstva ili učvrste već postojeća. Kroz godine je na ovom sajmu izlagalo više od devetsto izlagača, a posjetilo ga je preko 130.000 posjetitelja.

Sajam će se održati na prostoru sportsko-rekreacijskog centra Lenije, u Ružinoj ulici 33 u Vinkovcima, a za sve posjetitelje bit će otvoren od 10 do 20 sati, uz slobodan ulaz. Za organizaciju je zaslužan Grad Vinkovci na čelu s predsjednikom Organizacijskog odbora, gradonačelnikom, Mladenom Karlićem koji je istaknuo kako vjeruje da će ova manifestacija "dostojno prezentirati rezultate gospodarskih kretanja, ali i najaviti strateške pravce razvoja gospodarstva kao temelj za razvoj Vinkovaca ali i cijele Vukovarsko-srijemske županije".

Svi zainteresirani izlagači koji još uvijek nisu podnijeli prijavu za sudjelovanje na Sajmu mogu to učiniti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu teksta uz koju mogu pronaći i Sajamski pravilnik te Skicu štandova, a svoj dolazak Organizatoru bi trebali potvrditi najkasnije do 05. rujna 2014. godine.

Sve dodatne informacije možete saznati na web stranici Grada Vinkovaca: www.vinkovci.hr


Dokumenti


Tagovi

Vinkovački jesenski sajam gospodarstva i obrtništva Strateški pravac razvoja Stručni skupovi Tematska predavanja Forumi Seminari Okrugli stolovi Mladen Karlić

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!