Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natjecanje orača
  • 04.02.2016. 15:35

Velikogoričani će ugostiti najbolje HR orače

Izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme te proizvodi OPG-ova zasigurno će privući veliki broj posjetitelja iz Zagrebačke županije i šire okolice.

  • 919
  • 155
  • 0

Pod predsjedanjem gradonačelnika Velike Gorice i saborskog zastupnika Dražena Barišića u Velikoj Gorici je održana prva sjednica Organizacijskog odbora 14. Natjecanja u oranju RH i 5. Natjecanja u oranju konjima RH koje će se po prvi puta održati u Gradu Velikoj Gorici na prostoru Radne zone Vukovinsko polje, lokacija Meridiana 16.

Pripreme za prvenstvo Hrvatske u oranju!

Predsjednik HUONO-a Tugomir Majdak predstavio je radne skupine u okviru kojih ce se realizirati organizacija najveće poljoprivredne i ruralne priredbe u Hrvatskoj. Sudjelovati će preko 30 najboljih orača iz 15 županija, a izvan konkurencije će orati i gosti iz Slovenije.

Izložba poljoprivredne mehanizacije i opreme te proizvodi OPG-ova zasigurno će privući veliki broj posjetitelja iz Zagrebačke županije i šire okolice. Državno natjecanje će se održati od 26. do 28. kolovoza, a pobjednici će dobiti priliku sudjelovati na Svjetskom natjecanju u oranju koje će se održati u Keniji 2017.


Tagovi

Huono Oranje Kenija Velika Gorica Tugomir Majdak Dražen Barišić


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P