Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Labinproges TPS
  • 21.11.2014. 18:00

Velik interes za hrvatsku mehanizaciju!

EIMA 2014: Trgovci, distributeri, profesionalni poljoprivrednici te privatne osobe iz cijelog svijeta pokazuju veliki interes za asortiman tvrtke Labinprogres!

  • 598
  • 29
  • 0

EIMA Bologna je već tradicionalno prepoznata kao jedno od najvećih i najvažnijih poljoprivrednih sajmova na kojima se susreću i stvaraju kontakti između investitora, poslovnih poljoprivrednika, trgovaca iz sektora poljoprivredne mehanizacije i distribucije te proizvođači poljoprivredne mehanizacije, dobavljača industrije, ali i konstruktori.

Labinprogres - TPS je i u 2014. godini sudjelovao na 41. izdanju EIMA sajma, a sve u sklopu hrvatskog Klastera poljoprivredne mehanizacije i u pratnji Hrvatske gospodarske komore. Važno je spomenuti da je EIMA 2014. probila rekorde u broju posjećenosti te je zabilježeno gotovo 236.000 posjetitelja. U tom kontekstu i Labinprogres TPS bilježi veliku posjećenost na svom izložbenom prostoru.

Labinprogres izložbeni prostor na EIMA 2014.

Trgovci, distributeri, profesionalni poljoprivrednici i privatne osobe iz cijelog svijeta pokazuju veliki interes za Labinprogres program i to podjednako za traktorski segment i motokultivatorski segment. Razmijenjeni su značajni kontakti te će se nakon sajma kontaktirati potencijalni partneri iz brojnih zemalja svijeta kao što su Grčka, Portugal, Španjolska, zemalje južne Amerike, sjeverne i središnje Afrike, Bugarska, Ukrajina, Azerbejdžan, Latvija i ostale.

Iz dosadašnjeg iskustva Labinprogresa, EIMA je sajam od globalnog značaja te je Labinprogres upravo na EIMA sajmu pronašao neke od značajnijih kupaca i partnera iz Europe, ali i sa drugih kontinenata. Očekuje se da će završetkom EIMA 2014, Labinprogres nastaviti sa djelovanjem na tržištu preko novih partnera iz novih zemalja, povećati svoje izvozno poslovanje te se tako još značajnije strateški pozicionirati na globalnom poljoprivrednom tržištu. Nije na odmet spomenuti ni da Labinprogres - TPS izvozi 85 % svoje proizvodnje te poduzeće nastavlja svoje djelovanje upravo u tom smjeru.


Tagovi

Labinprogres Klaster poljomehanizacije EIMA 2014 Sajam poljomehanizacije Traktori Motokultivatori HGK Izvozno poslovanje Povećanje poslovanja


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]