Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 18.08.2014. 19:45

Uskoro 6. Loreko u Gudovcu!

Na 6. Loreko-u, sajmu lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma posjetitelje očekuje niz zanimljivih i korisnih sadržaja!

  • 207
  • 9
  • 0

U sastavu ovogodišnjeg, 22. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma koji će se od 05. do 07. rujna 2014. godine održati na sajamskom prostoru u Gudovcu održat će se i 6. izdanje Loreka – sajma lova, ribolova, ekologije i ruralnog turizma.

Bjelovarski sajam je za sve posjetitelje lovce i ljubitelje prirode, osim izložbeno-prodajnog dijela opreme najšireg asortimana, pripremio i niz zanimljivih i korisnih sadržaja pa će se tako 06. rujna održati natjecanje u gađanju mete lovačkim karabinom, dok će se 07. rujna održati KUP Loreko gađanje letećih meta, disciplina TRAP. Predviđeno je i natjecanje u kuhanju lovačkog paprikaša pa će biti zanimljivo popratiti tko će ove godine ponijeti titulu najboljeg.

Na sajmu će biti predstavljene i najnovije tehnologije u današnjoj lovnoj praksi, a novitete na ovom području predstavit će vodeća imena lovne industrije.

Na Loreko-u su već tradicionalno, zastupljeni stručni sadržaji te razmjena znanja i iskustava. Prošlogodišnje izdanje sajma lovcima je omogućilo da prodaju rabljenu lovačku opremu, a organizirana je i puškarska radionica za pregled i servisiranje oružja.

Važnost nastupa na ovom sajmu prepozanla je i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji je prošlogodišnji nastup imao cilj promovirati važnost zaštite i očuvanja ugroženih i zaštićenih primjeraka flore i faune Moslavačke gore.


Tagovi

Jesenski bjelovarski sajam Gudovac Lov Ribolov Ekologija Ruralni turizam KUP Loreko Najnovije tehnologije Prodaja rabljene lovačke opreme Servisiranje oružja Puškarska radionica Flora i fauna Moslavačka gora Lovački karabin Disciplina TRAP


Partner