Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni skup
  • 12.10.2015. 16:20

Udruživanje poljoprivrednih proizvođača u organizacije

I u Hrvatskoj se potiče osnivanje poljoprivrednih organizacija koje će obuhvaćati proizvođače žitarica, mesa, meda, vina te voća i povrća. Na skupu u Koprivnici bit će pojašnjeno pod kojim se uvjetima i s kojim ciljevima mogu osnovati takve organizacije.

  • 245
  • 15
  • 0

Udruživanje poljoprivrednih proizvođača kroz proizvođačke organizacije, naziv je teme stručnoga skupa koji će se u utorak 20. listopada 2015. godine u 11:00 sati, u organizaciji Strukovne grupe poljoprivrede, održati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Koprivnica, Frankopanska 3, u Koprivnici.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i to Andreja Martonja Hitrec, voditeljica Službe za bilinogojstvo i Dalibor Janda, voditelj Službe za stočarstvo, govorit će o Pravilniku o priznavanju i potporama za početak rada proizvođačkih organizacija kojega je ministarstvo poljoprivrede donijelo u srpnju ove godine te objasniti pravni okvir i kriterije za njihovo priznavanje od strane nadležnog tijela, kao i potporama koje se mogu ostvarivati.

Dolazak na stručni skup potvrđuje se do 19. listopada 2015. na e mail: hgkkc@hgk.hr ili broj telefona 048/674-560.


Tagovi

Udruživanje Proizvođačke organizacije Stručni skup Koprivnica Andreja Martonja Hitrec Bilinogojstvo Dalibor Janda Stočarstvo Pravilnik Kriteriji


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]