Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zg trešnja
  • 17.04.2015. 12:25

Udruga proizvođača trešanja promovira domaći brand!

Eurozastupnica Marijana Petir, u ponedjeljak će posjetiti plantažu trešnja u Sv. Ivanu Zelini i s proizvođačima sa zagrebačkoga područja razgovarati o stvaranju branda "Zg trešnja".

  • 424
  • 152
  • 0

Na poziv predsjednika Zagrebačke udruge proizvođača trešanja ZG trešnja i vlasnika plantaže trešanja Zlatana Kljakovića Gašpića iz Sv. Ivana Zeline, zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Petir, susrest će se u ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine s početkom u 11:00 sati, u njegovom voćnjaku, u Ulici trešanja 20, s članovima spomenute udruge koji će je upoznati s radom i planovima.

Damir Kovačić sa Zavoda za marketing u poljoprivredi, Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predstavit će zastupnici Petir projekt izrade robne marke, odnosno branda ZG trešnja te je upoznati s njegovom važnošću za proizvođače i Grad Zagreb.

Brand ZG trešnja će okupiti skupinu proizvođača kojima je cilj zajedničkim nastupom na tržištu osigurati dobar plasman svojih kvalitetnih trešanja, a njegovo službeno proglašenje očekuje se u svibnju ove godine.


Tagovi

Udruga proizvođača trešanja Zg trešnja Plantaža Zlatan Kljaković Gašpić Sv. Ivan Zelina Marijana Petir Damir Kovačić Zavod za marketing u poljoprivredi Agronomski fakultet u Zagrebu Robna marka Brand


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?