Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 09.03.2015. 15:40

Travanj u znaku cvijeća u Sv. Filipu i Jakovu!

Već četrnaest godina u nizu travanj je u Sv. Filipu i Jakovu u znaku cvijeća. Prepustite se na tri dana opojnim mirisima cvjetnih polja i uživajte u raskošnom kolažu boja.

  • 373
  • 30
  • 0

U tijeku su pripreme za 15. Festival cvijeća zadarske županije pod nazivom Dani cvijeća u Sv. Filip i Jakovu koji će se održati od 24. do 26. travnja 2015. godine.

Manifestacija se i ove godine održava uz generalno pokroviteljstvo Turističke zajednice Zadarske Županije, Zadarske županije, Općine Sv. Filip i Jakov, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, kao i uz potporu Hrvatske turističke zajednice te veliki broj medijskih pokrovitelja.

Uz prodajno-izložbeni karakter koji pripremaju izlagači iz zemlje i inozemstva ove godine pripremamo raznovrsan sadržaj (radionice, cvjetni show, sudjelovanje učeničkih zadruga, radova polaznika dječjih vrtića, prigodna predavanja, savjetodavna služba, nagradne igre i drugo). Manifestacija se tradicionalno održava na lokaciji u samom centru Sv. Filip i Jakova i to na prostoru hotela Villa Donat i javnim površinama.

Udahnite duboko i dopustite da vas ponese neskromna ljepota prirode u ljudskom aranžmanu. Festival cvijeća Zadarske županije omogućuje vam sudjelovanje na eko radionicama, prezentacijama, prigodnim savjetovanjima i predavanjima, natjecanjima aranžera, izložbama i modnim revijama. Cvijet je oduvijek bio i ostao duši najdraži dar.

I ove godine se očekuje veći broj polaznika dječjih vrtića Zadarske županije koji će se uključiti u organizaciju 12. Cvjetnog korza Neka riva u cviću pliva koji se tradicionalno održava u okviru manifestacije, a nastavlja se i organizacija cvjetne modne revije koja će se održati u sklopu sajma kao i etno prezentacije.

Pod voditeljskom palicom Maria Petrekovića na ovogodišnjoj modnoj reviji se predstavljaju Škola za primijenjenu umjetnost i dizajn iz Zadra, Klara Ivanović i Ana Milin. Najmlađi posjetitelji, uz vožnju cvjetnim vlakom, moći će tijekom dolaska na Festivalu boraviti u Cvjetogradu za djecu zabavljajući se uz kreativne radionice.

Također će se nastojati uz prodajno izložbene štandove i ostale sadržaje za posjetitelje organizirati svakodnevno zabavni program u večernjim satima. Udruga Viola Odorata i Udruga kuhara Biograd na Moru pripremaju Spizu od cvića - slatka i slana jela od jestivog cvijeća.

Projekt Cvjetna riva - cvjetni kafići nastojat će približiti svakom posjetitelju mirise, boje i doživljaj ambijenta posvećenog ljepoti cvijeća. Manifestacija se održava u sklopu županijske manifestacije Cvit za lipši cvit, a uklapa se i u i nacionalni projekt Volim Hrvatsku.


Tagovi

Zadarska županija Festival cvijeća Sveti Filip i Jakov Dani cvijeća Mario Petreković Ana Milin Klara Ivanović Volim Hrvatsku


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs