Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Manifestacija
  • 16.04.2014. 14:00

Tradicija iz naših ruku 2014.

Tradicija iz naših ruku je manifestacija koja promiče tradiciju, kulturu i običaje istarskog kraja

  • 141
  • 9
  • 0

U organizaciji Udruge Razvoj, udruge za razvoj gospodarstva i kulture, kod Gradske katedrale na Trgu Svetog Tome u Puli, održavat će se višemjesečna manifestacija pod nazivom Tradicija iz naših ruku.

Projekt Tradicija iz naših ruku osmišljen je kako bi se na kvalitetan način prezentirala tradicija, kultura i običaji istarskog kraja. Kultura koju Istriani žive i turizam koji predstavljaju, nadovezuje se uvelike na očuvanje nasljeđa i tradicije pojedinih mjesta.

Udruga Razvoj prenosi dio te kulture i promocije. Ručno rađeni suveniri, autohtoni proizvodi, bio i eko proizvodi, ručno rađeni uporabni i ukrasni predmeti koji su proizvedeni različitim tehnikama i materijalima, zvuci tradicionalne glazbe i plesa, mirisi i okusi istarskih delicija, kreativne radionice, promocije zanata na licu mjesta.

Sve je to tradicija iz ruku članova Udruge Razvoj koje čuva zaštitnik grada Pule, Sv.Tomo, koji će i ove godine na svom trgu, ugostiti brojne posjetitelje ove manifestacije, koja se održava od 1. lipnja pa sve do 1. listopada 2014. Ova jedinstvena manifestacija promiče tradiciju, kulturu i običaje, njeguje ručni rad i potiče hobiste, proizvođače, obrtnike, male poduzetnike i građane.


Tagovi

Tradicija iz naših ruku Manifestacija Pula Autohtoni proizvodi Ručni rad Udruga Razvoj Vino Likeri Sir Istarski pršut


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]