Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EuroTier 2106
  • 24.10.2016. 18:00

Eurotier - svjetski sajam stočarstva u Hannoveru

Vodeći svjetski sajam za stočnu proizvodnju EuroTier 2016. održat će se 15. do 18. studenog 2016. godine u Hannoveru, Njemačka.

Foto: eurotier.com.de
  • 293
  • 26
  • 0

Vodeći svjetski sajam za stočnu proizvodnju EuroTier 2016. održava se 15. do 18. studenog 2016. godine u Hannoveru, Njemačka. EuroTier je jedan od najvećih sajmova na svijetu za strojeve, opremu, genetiku i usluge za moderno stočarstvo. Svi vodeći svjetski dobavljači strojeva i opreme za moderno stočarstvo predstaviti će svoja inovativna rješenja i sveobuhvatne informacije o inovacijama i trendovima.

Do početka rujna prijavilo se 2.523 izlagača, a Njemačko poljoprivredno društvo očekuje ukupno 2.600 izlagača do početka sajma. Očekuje se da će ova godina biti uspješna kao prethodna, kada je sajam posjetilo oko 160 tisuća posjetitelja. Isto tako, po prvi puta je broj inozemnih izlagača bio veći od onih domaćih, bilo ih je ukupno 57,6% iz 56 zemalja. Posebna pozornost na sajmu bit će na temu "Budućnost dorade svinja". Uključivat će važna pitanja vezana za različit uzgoj svinja, hranjenje, alternative kastracije bez anestezije te upravljanje podacima i umrežavanje.

Sajam posjeti preko 200.000 posjetitelja kako bih prikupili podatake o strojevima, opremi, genetskim resursima, uslugama za moderno stočarstvo, inovacijama o uzgoju stoke, te potencijale u području bioenergije i decentralizirane opskrbe energijom.

Foto: eurotier.com.de


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo