Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni forum
  • 15.10.2016. 19:00

Svjetski pčelarski stručnjaci na Forumu u Rimu

Međunarodni forum o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima, 6. Apimedica i 5. Apiquality forum, održat će se u Rimu, u Italiji od 22. do 25. studenog 2016.

Foto: Stones/Pixabay
  • 938
  • 45
  • 0

Međunarodni forum o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima, 6. Apimedica i 5. Apiquality forum, održat će se u Rimu, u Italiji od 22. do 25. studenog 2016.

Forum koji organizira Institut Zooprofilattico Sperimentale del Lazio e Toscana "M. Aleandri" (član Apomondia), u suradnji s talijanskim Ministarstvom zdravstva i Međunarodnim udruženjem pčelara, bavit će se najvažnijim pitanjima koja se odnose na apiterapiju i kvalitativnim aspektima proizvodnje i korištenja pčelinjih proizvoda.

Forum će uključivati usmene prezentacije stručnjaka iz svijeta pčelarstva, farmakologije i medicinske primjene pčelinjih proizvoda, kao i posebna predavanja o alkaloidima u medu i peludi (standardi i prijevare). Planirano je i održavanje praktičnih prikaza iz svijeta apiterapije, kao i izložbe inovacija i alata za održavanje košnica.

Foto: Stones/Pixabay


Tagovi

Pčelarski stručnjaci


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).