Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akvakultura
  • 23.11.2015. 19:10

Susret gospodarstvenika u akvakulturi

11. Susret gospodarstvenika u akvakulturi: Hrvatska akvakultura i prerada ribe u EU - korištenje Europskog fonda EMFF u akvakulturi do 2020., održava se u Vukovaru 27. studenog 2015.

  • 161
  • 9
  • 0

Hrvatska gospodarska komora 27. studenog, u kongresnoj dvorani hotela Lav u Vukovaru, organizira susret gospodarstvenika i ostalih povezanih sudionika iz područja akvakulture, posvećen upotrebi bespovratnih sredstava Europskog Fonda za pomorstvo i ribarstvo (EMFF) za period 2014. - 2020.

S obzirom na to da je na nacionalnoj razini pripremljena potrebna dokumentacija (Strateški i operativni programi te Pravilnici za njihovo korištenje), moguće prepreke prijavama za upotrebu Europskog Fonda za pomorstvo i ribarstvo vidimo u nedovoljnom poznavanju složene problematike upotrebe EU fondova i nedovoljnoj pripremljenosti gospodarstvenika za prijavu na natječaje. Prigoda je to da se predavanjima i raspravom, uz sudjelovanje kvalificiranih predavača i institucija, uzgajivači i prerađivači upoznaju s mogućnostima, procedurom i problemima koji se mogu pojaviti pri prijavi i upotrebi Fonda.

Tko se može prijaviti na EU fondove?

Ovaj susret gospodarstvenika u akvakulturi Republike Hrvatske jedinstvena je prilika za unapređenje Sektora i doprinos ostvarenju Nacionalnoga strateškog plana razvoja akvakulture koju moramo što bolje iskoristiti kako bismo uskladili izraženo zanimanje gospodarstvenika i drugih zainteresiranih sudionika s mogućnostima i sredstvima koja su nam na raspolaganju.

11. Susret gospodarstvenika u akvakulturi Republike Hrvatske izborom će aktualnih tema te stručnih i kompetentnih izlagača sudionicima dati odgovor na pitanja tko se i kako može prijaviti za sufinanciranje projekata iz Europskog Fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Molimo da svoje prisustvovanje potvrdite slanjem popunjene prijavnice na elektroničku adresu jholik@hgk.hr ili faks 032/441-463, najkasnije do 20. studenog. Osoba za kontakt u ŽK Vukovar jest Jugoslav Holik. Poziv i prijavnica nalaze se u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

Akvakultura Susret gospodarstvenika EU fondovi Prijava HGK EMFF Strateški plan Kvalificirani predavači


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."