Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 18.12.2013. 19:00

Srijemska kobasicijada 2014.

Svježe domaće kobasice i čvarci u kombinaciji sa lokalno proizvodenim vinima dobra su praksa koja se svake godine prakticira na Srijemskoj kobasicijadi

  • 486
  • 41
  • 0

Gastronomska manifestacija, popularnog naziva Srijemska kobasicijada, održat će se 9. veljače 2014. godine u Šidu.

Početak manifestacije, već tradicionalno, označit će srijemska svinjokolja, u kojoj će nekoliko ekipa odmjeriti snage i brzinu u klanju svinja.

Na prošlogodišnjem događaju lokalcima se u tom natjecanju pridružila slovenska ekipa koja je nastupila pod pokroviteljstvom poduzeća VI-JA iz Slovenije.

Svježe domaće kobasice i čvarci u kombinaciji sa lokalno proizvedenim vinima dobra su praksa koja se prakticira svake godine na Srijemskoj kobasicijadi.

Također, jedna od zanimljivosti ovog gastro događaja definitivno je natjecanje u jedenju kobasica. Stoga, ukoliko između Vas i kobasice postoji posebna ljubav, početkom veljače uputite se u Šid i ponesite laskavu titulu onoga koji može pojesti najviše.

Photo: rostiljanje.com


Tagovi

Srijemska kobasicijada Šid Srbija Svinjokolja Kobasica Čvarci Vino


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]