Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prehrambeni sajam
  • 15.03.2014. 11:00

SIAL 2014 – Pariz

SIAL 2014 – Međunarodni sajam prehrambene industrije, održat će se od 19. do 23. listopada 2014. godine

  • 642
  • 52
  • 0

Hrvatska gospodarska komora organizira zajednički nastup hrvatskih izlagača na međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL koji će se, od 19. do 23. listopada 2014. godine, održati u Parizu - Francuska.

Sajam SIAL jedan je od vodećih sajmova prehrambene industrije u Europi i svijetu na kojem je 2012. godine nastupilo oko 6.000 izlagača iz 100 zemalja, među kojima i Hrvatska te ga je posjetilo preko 150.000 posjetitelja.

Hrvatska gospodarska komora četvrti put za redom organizator je zajedničkog predstavljanja hrvatskih tvrtki na ovome sajmu. Na prošlogodišnjem sajmu predstavljeno je oko 1.000 proizvoda, od kojih je njih čak 403 predstavljeno kao inovatorski proizvod. U kategoriji inovativnih proizvoda dodijeljeno je ukupno 16 prestižnih nagrada.

Više informacija možete pronaći na web stranici www.sialparis.com

Photo: sialparis.mobi


Tagovi

SIAL 2014 Pariz Francuska Prehrambeni proizvodi Sajam prehrambene industrije


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]