Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zajednica županija
  • 28.06.2016. 14:00

Shema školskog voća, povrća i mlijeka

Izvršni odbor Hrvatske zajednice županija, koji čine svi župani, održat će 1. srpnja 43. sjednicu u prostorijama Osječko-baranjske županije

Foto: MarcoRoosink/Pixabay
  • 367
  • 16
  • 0

Izvršni odbor Hrvatske zajednice županija, koji čine svi župani, održat će 1. srpnja 43. sjednicu u prostorijama Osječko-baranjske županije.

Teme Izvršnog odbora vezane su uz projekt sheme školskog voća, povrća i mlijeka u Republici Hrvatskoj, budućim smjerovima reforme lokalne i područne (regionalne) samouprave kao i povećanju transparentnosti rada županijskih uprava.

Na 43. sjednici Izvršnog odbora sudjelovat će i doc. dr. sc. Krunoslav Karalić, pomoćnik ministra poljoprivrede, a članovi Izvršnog odbora nakon sjednice će se uputiti na otvorenje 50. Đakovačkih vezova.

Foto: MarcoRoosink/Pixabay


Tagovi

Hrvatska zajednica županija Izvršni odbor Školsko voće Krunoslav Karalić


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]