Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vitafoods Europe
  • 26.04.2016. 07:30

Sedam hrvatskih tvrtki na Vitafoods Europe

Sedam hrvatskih tvrtki na zajedničkom štandu u organizaciji HGK na sajmu Vitafoods Europe/Finished Products Europe 2016 od 10. do 12. svibnja 2016.

  • 363
  • 16
  • 0

Nakon uspješnog izlaganja hrvatskih izlagača na sajmu Vitafoods Europe 2015. godine kada je Hrvatska gospodarska komora prvi put organizirala zajednički nastup članica iz djelatnosti dodataka prehrani, ove će se godine na međunarodnom sajmu Vitafoods Europe/Finished Products Europe 2016, na zajedničkom štandu HGK veličine 56 četvornih metara predstaviti sedam tvrtki iz djelatnosti proizvodnje i trgovine dodataka prehrani: Almagea d. o. o., Apipharma d. o. o., Farmavita d. o. o., Fidifarm d. o. o., Hamapharm d. o. o., PharmaS d. o. o. i Vitastiq d. o. o.

Jedan od najvećih sajmova namijenjen proizvođačima i dobavljačima sirovina za nutraceutiku, dodatke prehrani, funkcionalnu hranu i piće te industriju prirodne kozmetike, Vitafoods Europe/Finished Products Europe 2016 održat će se u Ženevi od 10. do 12. svibnja.

Na sajmu Vitafoods Europe 2015 okupilo se 820 izlagača iz cijelog svijeta. Tijekom tri dana, ženevski Palexpo ugostio je više stotina dobavljača sirovina, proizvođača gotovih proizvoda te je zabilježen posjet 15.600 ljudi koji su imali priliku upoznati se s najnovijim dostignućima iz ovog područja.


Tagovi

Vitafoods Europe Hrvatske tvrtke


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]