Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarstvo
  • 10.01.2016. 07:30

Savjetovanje o novitetima u pčelarenju

U Bjelovaru će biti održana 4. edukacija za pčelare, s ciljem razvoja i promocije pčelarenja.

Foto: pixabay.com
  • 424
  • 105
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Bjelovar, Savjetodavna služba, Podružnica Bjelovarsko-bilogorske županije, Hrvatska poljoprivredna agencija, Hrvatski pčelarski savez i Pčelarski savez spomenute županije, organiziraju 4. edukaciju za pčelare.

Predavanja će se održati u prostoru HGK - ŽK Bjelovar, u Bjelovaru, Preradovićeva 4/1, u subotu, 16. siječnja 2016., s početkom u 09:00 sati.

Da je pčelarenje lako, pčelar bi bio svatko!

Stručnjaci Savjetodavne službe održat će izlaganje vezane uz Nacionalnu omotnicu za pčelare, EU fondove, tehnologiju pčelarenja te izložiti cjelogodišnji program praćenja i suzbijanja varoe. Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane, predstavit će zakonodavni okvir, dok će Hrvatska poljoprivredna agencija održati izlaganje o kontroli kvalitete matica.

Aktualnosti u pčelarstvu predstavit će Hrvatski pčelarski savez, a stručnjaci Agronomskoga fakulteta iz Zagreba održat će izlaganje o patvorenju voska i novostima u liječenju pčela. Neprestana edukacija pčelara vrlo je važna za razvoj pčelarenja u Hrvatskoj kao i za samu promociju te poljoprivredne grane. Županijska komora Bjelovar potiče razvoj domaćih, zdravih i prirodnih proizvoda te naglašava: Da je pčelarenje lako, pčelar bi bio svatko!

Foto: pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

Edukacija Pčelari Bjelovar Savjetodavna služba Varoa Matice Vosak HGK Agronomski fakultet


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije