Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje o strategiji
  • 25.07.2016. 16:30

Savjetovanje o nacrtu strategije prerade drva

Županijska komora Rijeka poziva sve zainteresirane da se uključe u novootvoreno Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja do 18.08.2016.

Foto: HalfPoint/bigstockphoto.com
  • 774
  • 76
  • 0

Županijska komora Rijeka poziva sve zainteresirane da se uključe u novootvoreno Savjetovanje o Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020., do 18. kolovoza 2016. godine. Savjetovanje možete pronaći ovdje.

Strategija razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020. prvi je nacionalni dokument izrađen nakon pristupanja RH Europskoj uniji, kojim se planira strateški razvoj ovih dviju djelatnosti, čime se za ovo gospodarstvo prihvaćaju načela i vođenje politika u europskim okvirima.

U Nacrtu Strategije razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske 2016.-2020. ugrađeno je i sve iz Strategije drvno-prerađivačke industrije koju je izradilo Udruženje drvno-prerađivačke industrije pri HGK.

Foto: HalfPoint/bigstockphoto.com


Tagovi

Županijska komora Rijeka Savjetovanje Prerada drva Strategija Namještaj


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]