Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 02.02.2015. 09:00

Sarajevo vino fest 2015.

Međunarodni festival vina u Sarajevu ima za cilj promovirati vinsku industriju i kulturu vina, a ove će se godine održati 19. i 20. veljače.

Foto: depositphotos.com
  • 341
  • 16
  • 0

U Sarajevu će se 19. i 20. veljače 2015. godine, u Hotelu Holiday, održati 8. Međunarodni festival vina i gastronomije, koji svake godine okuplja sve veći broj domaćih i inozemnih izlagača vina, kao i proizvođača pekarske, mljekarske i mesne industrije. Festival okuplja i brojne degustatore, novinare koji prate svijet vina ali i veliki broj posjetitelja.

Prošle su godine, osim vinarija iz regije, svoja vina ponudili i vinari iz Španjolske, Portugala, Francuske, Italije, Novog Zelanda te ostalih vinskih zemalja, dok se ove godine očekuje više od 80 izlagača, a svoje su sudjelovanje, osim domaćina, potvrdili vinari iz Hrvatske, Srbije, Kosova, Crne Gore i Slovenije.

Sarajevo vino fest ima za cilj promovirati vinsku industriju i kulturu vina uz promociju turističke i ugostiteljske ponude te proširenje gastro ponude BiH. Osim toga, na ovaj se način nastoji promijeniti image koji BiH ima kada je u pitanju promocija i razvoj sajamskog i festivalskog turizma.

Foto: depositphotos.com; subbotina


Tagovi

Međunarodni festival vina Sarajevo vino fest Vinska industrija Kultura vina Mljekarska industrija Mesna industrija Pekari