Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon pjenušavih vina
  • 17.01.2017. 13:30

Salon pjenušavih vina za ciljanu vinsku publiku

Prvi hrvatski Salon pjenušavih vina održat će se u Zagrebu 11. veljače 2017. godine u hotelu Dubrovnik.

  • 836
  • 40
  • 0

Prvi hrvatski Salon pjenušavih vina održat će se u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20-godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.

Salon će se održati 11. veljače 2017. godine u hotelu Dubrovnik od 14-20 h, s posebnim B2B satom 13-14 h, u kojemu je ulaz osiguran profesionalcima iz vinskoga svijeta i medijima.

Jubilej u velikom stilu

U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulaze sa sloganom "Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima". U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije "4. Salona penečih vin" u Ljubljani, organiziraju "Salon pjenušavih vina" u Zagrebu.

Salon teži eleganciji, ciljanoj vinskoj publici s unaprijed definiranim i ograničenim brojem izlagača i ulaznica za posjetitelje.

1. Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića. Salon će bit organiziran po istom modelu kao Ljubljanski - okupit će se najbolji proizvođači pjenušavih vina, prvenstveno Slovenije i Hrvatske, njihovi vrhunski pjenušci i brojni ljubitelji pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program. Organizirat će se i dvije vođene degustacije za posjetitelje u dvorani Mažuranić.

Autor: Marija Vukelić


Tagovi

Salon pjenušavih vina Zagreb RadoStne Jubilej Trg bana Jelačića

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo