Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagrebački Velesajam
  • 21.09.2016. 12:00

Sajmovi zdravog življenja i domaće proizvodnje

Druga polovica sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu rezervirana je za Sajmove zdravog življenja (Organica, APItera, Mystic) i IZVOR, sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija, od 29.09 do 02.10.2016.

  • 1.370
  • 65
  • 0

Druga polovica sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu rezervirana je za Sajmove zdravog življenja (Organica, APItera, Mystic) i IZVOR, sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija, od 29.09 do 02.10.2016.

Sajmovi koji doživljavaju uzlet u svakom segmentu izlagačkom, programskom, sadržajnom i u broju posjetitelja manifestacija su snage zajedništva, koji je ujedno i moto sajma.

Izlagački segment Sajmova zdravog življenja tematski i prostorno obuhvaća tri cjeline:

  • Organica & Kronoplja: eko tržnica, organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, oprema za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje, življenje u suglasju s prirodom
  • APItera: pčelarstvo i proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, zaštita pčela i košnica, apiterapija, apikozmetika
  • Mystic: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, pranic healing, zvučne kupke, joga, meditacija

Program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica, okruglih stolova i dugih oblika programa edukacije ukupno će trajati 270 sati, a održavat će se na osam lokacija kroz sva četiri dana trajanja sajmova.

Poziv na Sajmove zdravog življenja

Biodinamička proizvodnja hrane

Neke od tema iz programa: gostuje Vera Čudina "Iz svake krize u životu izlaz je moguć"; Snaga Žene i kako osvijestiti vlastitu snagu da postanemo vrhunski manager Života; Kako za(voljeti) sebe; Keith Sherwood "O tajnama iscjeljivanja i samorealizaciji"; Kako kreirati život s lakoćom; Kako doći u kontakt sa sinkronicitetom i tako dalje.

Biodinamička proizvodnja hrane i predstavljanje OPG-ova koji uzgajaju hranu na ovaj način; marketing i izvoz ekoloških proizvoda; Gradski vrtovi; radionice ayurvedske kuhinje i izrade prirodne kozmetike, NLP radionice, tehnike disanja i meditacije, Dahom do iscjeljenja, radionice pjevanja, Svjetlost i zvuk, Zvučne kupke, Gong Puja, Kundalini, Shakti i Ashtanga joga, Aikido, šumski kuhar; Na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom ili Koja boja je vaša aura.

Posjetitelji će moći pronaći proizvode Izvorno hrvatsko "Registrirani i zaštićeni poljoprivredni proizvodi", kao i proizvode pod oznakom "Hrvatska kvaliteta" i "Hrvatski otočni proizvodi".

O medicinskoj konoplji govorit će vodeći stručnjaci koji godinama osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje, a ove godine organizirano je predavanje kako se uključiti u proizvodnju ove biljke Kako pokrenuti start up - smart up!

Izložba zdrave hrane na Sajmovima

Pčelinji proizvodi djeluju terapijski na čovjekov organizam i zdravlje. Uz mogućnost kupnje mnoštva pčelarskih proizvoda, organiziran je stručan program i cijeli niz predavanja za sve koji se bave pčelarstvom, zatim Kušaonica meda i Izložba stare pčelarske opreme.

Važnost očuvanja domaće proizvodnje

S godinama uspješnog održavanja raste i institucionalna podrška, pa ove godine govorimo o cjelovitoj potpori sajmovima od strane Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba, Agronomskog fakulteta, Hrvatske poljoprivredne agencije, Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatskog apiterapijskog društva, Udruge Kronoplja te HUPED-a - Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu.

Na sajmu IZVOR prezentirat će se potencijali hrvatskih županija i regija kroz podizanje svijesti o važnosti očuvanja domaće proizvodnje, tradicije, obrta i malog gospodarstva. Sajam je prodajnog karaktera kako bi se potakao interes za izvornim hrvatskim poljoprivrednim proizvodima, suvenirima te predmetima malog obrta. Posjetitelji će moći pronaći proizvode Izvorno hrvatsko "Registrirani i zaštićeni poljoprivredni proizvodi", kao i proizvode pod oznakom "Hrvatska kvaliteta" i "Hrvatski otočni proizvodi".

Hrvatska gospodarska komora već niz godina provodi kampanju osvještavanja i kupovanja hrvatskih proizvoda dok će ove godine organizirati gospodarski forum "Kupujmo hrvatsko" pod okriljem sajma IZVOR.


Tagovi

Zagrebački Velesajam Izvor Hrvatski proizvodi Sajmovi zdravog življenja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]