Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BC Institut
  • 05.03.2015. 07:20

Sajamski popust na Bc hibride kukuruza!

Sajmom će cirkulirati zgodne hostese koje će posjetiteljima dijeliti letke sa voucherima u iznosu od 10 popusta za kupovinu Bc hibrida kukuruza!

  • 662
  • 34
  • 0

Uskoro počinje Osječki proljetni sajam koji se već tradicionalno održava na osječkom sajamskom prostoru Pampas, a ove godine se odvija od 06. do 08. ožujka. Među brojnim izlagačima moći ćete vidjeti proizvode i jedne od najvećih sjemenskih kuća u Hrvatskoj, Bc Instituta, koji će na štandu svog dugogodišnjeg distributera PZ Prvča predstaviti svoje proizvode. Ali kako bi nagradili svoje vjerne kupce, pripremili su i sajamski popust na hibride kukuruza!

Sajmom će cirkulirati zgodne hostese koje će posjetiteljima dijeliti letke sa voucherima u iznosu od 10% popusta, a sve što će potencijalni kupac morati učiniti jest ispuniti kratki upitnik na letku, čime će ostvariti aktivaciju danog popusta.

Podsjetimo, Bc Institut je na 50. hrvatskom i 10. međunarodnom Simpoziju agronoma održanom u Opatiji od 16. do 20. veljače 2015. godine predstavio novu generaciju Bc hibrida kukuruza FAO grupe 600, koju čine hibridi Dugi, Riđan i BC 616, a više o njima možete pročitati u tekstu Dugi, Riđan i Bc 616 - novi aduti Bc Instituta!

Vidimo se ovaj vikend na Osječkom proljetnom sajmu, na štandu PZ Prvče!


Tagovi

BC Institut Sajamski popust Hibridi kukuruza FAO grupa 600 Bc Dugi Bc riđan Simpozij agronoma PZ Prvča Osječki proljetni sajam


Partner

Bc Institut d.d. Zagreb

Dugoselska 7, Rugvica, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
tel: +385 (0)1 2781-510, e-mail: bc-uprava@bc-institut.hr web: http://www.bc-institut.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]