Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroFarm 2014.
  • 03.01.2014. 09:00

Sajam stočarstva

Porast broja izlagača i posjetitelja, kao i veličine izložbenog prostora dokaz su kako AgroFarm iz godine u godinu evoluira

  • 288
  • 22
  • 0

Na više od 15.000 m2 na prošlogodišnjem sajmu AgroFarm u Rusiji nastupila su 333 izlagača, od kojih 174 ruskih i 159 inozemnih, iz ukupno 28 zemalja. Međunarodna je to izložba za stočarstvo i životinjski uzgoj, koja će se ponovno održati u Moskvi i to od 4. do 6. veljače 2014. godine.

Tijekom godina sajam je evoluirao u veliki događaj stočarske industrije. Postao je glavno mjesto foruma ruskih stočara, ali i ruskih i međunarodnih dobavljača. Prošlogodišnji sajam posjetilo je gotovo 10.000 posjetitelja iz 44 zemlje.

Organizatori su osobito ponosni što će na sajmu AgroFarm 2014. nastupiti Novi Zeland, koji je vodeći svjetski proizvođač hrane. Na taj način obilježit će se 70. obljetnica uspostave diplomatskih odnosa između Novog Zelanda i Rusije.

Izložba ima uistinu širok program koji pokriva sve glavne aspekte produktivnog stočarstva: uzgoj i genetiku, opremu i tehnologiju za uzgoj životinja, zaštitu okoliša i bioenergiju, kao i usluge u stočarstvu. Organizira se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede Ruske Federacije i smatra se važnom platforma za poticanje stočarske proizvodnje.

Više informacija možete saznati na: www.agrofarm.org

Photo: dlg-international.com


Povezana stočna vrsta

Govedarstvo

Govedarstvo

Govedarska proizvodnja uključuje uzgoj goveda i proizvodnju mesa, odnosno tov te predstavlja značajnu granu stočarstva Republike Hrvatske. Prema podatcima Hrvatske poljoprivredne... Više [+]

Tagovi

Sajam stočarstva Svinogojstvo Govedarstvo AgroFarm Moskva Rusija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo