Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Masline i vino
  • 20.01.2014. 09:00

Sajam maslinovog ulja - Eleotechnia 2014

Maslinarski i vinarski sektor na jednom mjestu - Eleotechnia i Oenorama, od 7. do 10. ožujka 2014. u Ateni - Grčka

Foto: freepik.com
  • 223
  • 18
  • 0

Sajam posvećen maslinama i maslinovom ulju Eleotechnia 2014 održat će se usporedno sa sajmom vina i alkoholnih pića Oenorama 2014., od 7. do 10. ožujka 2014. u Ateni. Organizatori su odlučili smjestiti dva sajma na isto mjesto u isto vrijeme kako bi povećali konkurentnost i posjećenost, ali i potaknuli stvaranje partnerstva između maslinara i vinara.

Maslinarski sektor jedan je od bitnijih sektora u Grčkoj, budući da zapošljava preko 1.000.000 radnika. Grčka ima bogatu maslinarsku kulturu i kao takva može se pohvaliti bogatom ponudom kvalitetnih maslinovih ulja.

Osim proizvođača vina i maslinovog ulja, na sajmu će biti predstavljeno ambalažiranje maslinovog ulja i vina, vinarska oprema, tenkovi, bačve, strojevi za preradu maslina, strojevi za pakiranje, transportni strojevi i sl.

Program ovogodišnje Eleotechnia-e uključuje 6. Gold Ariston, natjecanje u kvaliteti ekstra djevičanskih maslinovih ulja, na kojem će biti odabrana tri najbolja uljara kojima će biti dodjeljene prestižne nagrade - Gold Ariston, Silver Ariston i Bronze Ariston. Osim navedenog natjecanja, održat će se i konferencija o izvozu maslinovog ulja, kao i natjecanje za najbolju ambalažu.

Organizatori sajma mislili su i na sve one koji nisu u mogućnosti posjetiti sajam te su na svojoj internet stranici omogućili posjet virtualnom sajmu.

Više informacija možete saznati: www.eleotexnia.gr

Foto: freepik.com


Tagovi

Maslinarstvo Vinarstvo Eleotechnia Oenorama Atena Grčka Gold Ariston


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.