Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turistička zajednica Općine Erdut
  • 14.04.2015. 15:20

Sajam cvijeća i seoskog turizma

Velika ponuda cvijeća, vina, gastronomskih specijaliteta i kulturnog programa.

  • 363
  • 57
  • 0

U pripremi je 9. po redu Sajam cvijeća i seoskog turizma koji će i ove godine okupiti sve dionike s područja općine Erdut, ali i šire. Sajam se održava od 09. do 10. svibnja 2015. u okviru Dana vina i turizma Osječko-baranjske županije u Dalj planini.

Manifestacija je to koja stavlja naglasak na cvijeće i općenito različite proizvode od cvijeća te etno i gastro proizvode. Ujedno je to i jedan od načina brendiranja kontinentalnog turizma u spoju s vinom, gastronomijom i smještajnim kapacitetima za kojima je potražnja sve veća jer seoska domaćinstva nude odličnu uslugu gostima koji su u potrazi upravo za ovakvim oblikom turizma.

Na sajmu će biti prezentirana, kao i dosadašnjih godina, velika ponuda cvijeća, vina, voća, gastronomskih specijaliteta i kulturnog programa te kvalitetni domaći i ekološki proizvodi. Sajam cvijeća i seoskog turizma prava je prigoda za promociju i razvoj ruralnog turizma na krajnjem istoku Slavonije.


Tagovi

Sajam cvijeća i seoskog turizma Erdut Dani vina i turizma Osječko- baranjska županija Dalj planina Cvijeće Vino Etno proizvodi Seoski turizam Ekološki proizvodi


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.