Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 100 posto Natural
  • 14.04.2015. 10:00

Rijeka kao međunarodno eko sjedište

Posjetitelji su mogli uživati u proizvodima i namirnicama iz prirode te revolucionarnim novim tehnikama za život u skladu s prirodom.

  • 1.369
  • 71
  • 0

Završeno je prvo izdanje međunarodnog eko sajma 100 % Natural. Sajam se održavao, u organizaciji agencije KLIK Marketing, od četvrtka 9. travnja do nedjelje 12. travnja u Riječkom Tower Centru. Posjetitelji su mogli uživati u proizvodima i namirnicama iz prirode te revolucionarnim novim tehnikama za život u skladu s prirodom, kao i naučiti nešto više o raznim tehnikama opuštanja, meditacijama i filozofijama življenja.

100 % Natural okupio je ukupno 70 izlagača koji su prezentirali hranu organskog uzgoja, bezglutenske proizvode, lijekove iz prirode, prirodnu kozmetiku, proizvode vezane uz uređenje doma ili su nudili uslugu davanja savjeta za što bolji suživot s prirodom. U sklopu sajma održano je ukupno 35 različitih predavanja i radionica pa se tako plava dvorana sajma po potrebi pretvarala u sportsku dvoranu, kino, oazu meditacije, mjesto susreta budućih majki itd.

Velika ponuda eko proizvoda

Mnogobrojni posjetitelji su na sajmu mogli doznati da postoje i zdravi slatkiši, zašto je konoplja biljka budućnosti, kako funkcionira zeleno gospodarstvo, da grijanje može proizlaziti i iz ogledala ili slika, kako se relaksirati i prizivati pozitivne osjećaje, kako prevenirati ozlijede kralježnice, kako izgleda trening na trampolinu, kako spojiti prirodnu i komplementarnu medicinu, kako pravilno dojiti i spriječiti ranice, koliko je aromaterapija važna na porođaju i nakon, što je sve potrebno za planinarenje, kako se osloboditi plesnom terapijom, koliko je važna hormonalna yoga, što sve donosi shiatsu, zašto se bučino ulje može smatrati eliksirom života, što uključuje projekt "Hrvatska bez azbesta", kakve prirodne kreme proizvode riječki studenti biotehnologije i još mnogo drugih zanimljivosti.

Za vrijeme sajma trajala je i nagradna igra u kojoj je troje sretnika osvojilo nagrade- paket sireva Paške sirane, knjige Damanhur Centra Talej i prvu nagradu u vrijednosti od 3.000 kuna - SKLEPAJ.me vrtnu garnituru od paleta.

Sajam su prepoznali i medijski ga podržavaju: Naturala.hr, Agroklub.com, Žena.hr, Alternativa.hr, Drumtidam.info, Radio Rijeka,La Voce del Popolo, Rijeka Klik, Moja Rijeka, Totalni FM Rijeka, Kvarner News, Teklić, Soundset Trsat, Kigo.hr,PodUckun.net,Pomorski radio Bakar.

Ispod članka pogledajte galeriju fotografija zabilježenih na sajmu.


Fotoprilog


Tagovi

KLIK Marketing 100 posto Natural 100 Natural Eko sajam Prirodna kozmetika Predavanja Radionice Organski uzgoj Aromaterapija Konoplja Bučino ulje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]