Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribolovna manifestacija
  • 02.03.2015. 19:15

Ribolovci svome gradu

Manifestacija "Ribolovci svome gradu" održat će se 28. i 29. ožujka u gradu Koprivnici.

Foto: croatia.hr
  • 157
  • 8
  • 0

Slatkovodna riba pravi je gurmanski užitak, a uz riječki se ribolov veže i romantični ugođaj. Sjediti ugodno smješten na obali rijeke i čekati onu pravu da zagrize mnogi stanovnici Koprivničko- križevačke županije njeguju kao oblik opuštanja i zabave.

Stoga su jela spravljena od njihova ulova posebno ukusna, a priliku da kušate najbolja od najboljih pruža vam manifestacija Ribolovci svome gradu.

Natjecanje u kuhanju fiš paprikaša

Naime, i do 600 litara tradicionalnog fiš-paprikaša kuha se u ogromnim loncima. Najvještiji se kuhari natječu čiji će fiš-paprikaš biti najukusniji, a rezultate njihova umijeća možete kušati i vi. No, nemojte jesti samo ono što su drugi upecali, nego primite i sami pecački štap u ruke i nad posebnim bazenom za pecanje ulovite i vi svoju večeru.

Posjetiteljima omogućeno pecanje u posebnom bazenu

Osnovni cilj manifestacije je popularizacija ribolovnog sporta, natjecanje u pripremi "fiš - paprikaša", upoznavanje s turističkim potencijalima grada i okolice, gospodarska promidžba i bogata gastronomska ponuda prvenstveno riječne i jezerske ribe, ostalih prehrambenih proizvoda i domaćih pića.

Foto: croatia.hr


Tagovi

Koprivnica Ribolov Fiš paprikaš Degustacija Gatronomska ponuda Koprivničko-križevačka županija Turizam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]