Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Wellcone 2016
  • 03.05.2016. 12:30

Raskoš kontinentalne Hrvatske na Wellcone 2016.

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na prvom regionalnom sajmu kontinentalnog turizma Wellcone!

  • 598
  • 27
  • 0

Kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe.

Iako se Republika Hrvatska u Europi i svijetu već istaknula ljepotom svoje morske obale, otoka, poluotoka i nacionalnih parkova, vrijeme je da ostvari svoj apsolutni turistički potencijal, promocijom skrivenih ljepota kontinentalne Hrvatske.

Svu raskoš kulturno-turističke ponude kontinentalne Hrvatske doživite na prvom regionalnom sajmu kontinentalnog turizma "Wellcone", koji će se održavati od 13. do 15. svibnja 2016. u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina.

Od srednjeg vijeka do modernog doba

Na 2.000 četvornih metara modernog izložbenog prostora, posjetiteljima će biti predstavljena cjelokupna kulturno-turistička ponuda kontinentalne Hrvatske, hoteli, restorani, vinarije, seoski turizmi, turističke i putničke agencije, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, turističke zajednice, županije i gradovi, muzeji, toplice, svetišta i ostalo iz turističke ponude.

Prvi regionalni sajam kontinentalnog turizma "Wellcone", jedinstvena je manifestacija koja će i posjetiteljima i izlagačima pružiti bogat popratni sadržaj, kao što su sudjelovanja na radionicama i panel raspravama, odlasci na jednodnevne izlete, vožnje kočijom kroz grad Krapinu i uživanje u kulturno-glazbenom programu, te brojni popusti i nagrade. Od neandertalaca, srednjeg vijeka, pa sve do modernog doba, uz eno i gastro delicije.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, uz supokroviteljstva Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore, te uz partnere Krapinsko-zagorsku županiju, grad Krapinu, Turističku zajednicu Krapinsko-zagorske županije, Turističku zajednicu grada Krapine, Zagorsku razvojnu agenciju, LAG Zeleni bregi, Presečki grupu d.o.o. i Fil-art d.o.o., akademske partnere Veleučilište Vern, Veleučilište Baltazar Zaprešić, medijskog pokrovitelja Radio Kaj, a u organizaciji Zagorje Internationala d.o.o. i tvrtke VinOlivaWine&FoodCommunication.


Tagovi

Turizam Kontinentalna Hrvatska Krapina Wellcone Radionice Izlet Sajam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!