Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Terra Diesel
  • 03.09.2014. 17:25

Provozajte MF na Danima otvorenih vrata!

Terra Diesel poziva vas na Dane otvorenih vrata! Dođite i isprobajte nove Massey Ferguson modele traktora!

  • 903
  • 183
  • 0

Tvrtka Terra Diesel organizira Dane otvorenih vrata u periodu od 5. do 7. rujna 2014. godine, na adresi Luka 345, Vrbovec. Sve zainteresirane pozivaju da se dođu upoznati sa novim Massey Ferguson modelima traktora te ih u ugodnoj i opuštenoj atmosferi i isprobaju!

Na Danima otvorenih vrata biti će izloženi idući modeli MF traktora:

Pametan dizajn MF 5611 Dyna4!

Massey Ferguson serija 5600, u svojoj izvedbi od 85 do 105 KS, prilagođena je potrebama modernog vozača, bez održavanja i bez troška, sa Tier 4i tehnologijom emisije plinova. Ova serija pruža čistu snagu i vrhunski performans, a pri tome je jednostavna za rukovanje i održavanje.

Pametan dizajn znači da zahtjeva samo dodatak bez održavanja Diesel Oxidation Catalyst (DOC), a na drugoj generaciji Selective Catalytic Reduction (SCR) sustav kako bi se zadovoljile stroge propisane norme o ispušnim plinovima.
Tehničke karakteristike MF 5611 Dyna 4 traktora:

  • Max. KS: 110
  • Max. moment: 468
  • Motor: AGCO POWER 4,4l/4 cil SCR
  • Mjenjač: DYNA-4
  • Kabina: Essential/Efficient/Panoramic

Više o tehničkim karakteristikama MF 5611 modela pročitajte u našem oglasu. U prilogu ispod teksta pogledajte video u kojemu možete saznati još više informacija o MF seriji 5600!

Lakši, kompaktniji i pokretniji - MF 6612 Dyna4 i 6613 Dyna 6!

Serija MF 6600 ima kraći razmak osovina, zaobljeni prednji okvir i funkcionalan dizajn, što, između ostaloga, tržištu nudi i najmanji krug okretanja. Zahvaljujući modernoj izvedbi i snažnom motoru, svi modeli imaju superioran odnos snage i mase te su idealni za razne zadatke na gospodarstvu.

MF serija 6600!

AGCO POWER motor druge generacije s 4,9 litara zapremnine i SCR tehnologijom za stupanj 3B. Selective Catalytic Reduction (SCR) sustav ne zahtjeva održavanje, smanjuje emisiju štetnih tvari i poboljšava učinkovitost goriva. Motor-Power Management (EPM) kod različitog upravljanja i primjene osigurava kontinuiranu spremnost za povećanje snage pri smanjenoj potrošnji goriva.

Mjenjači Dyna-4 i Dyna-6 s Motor-Power upravljanjem jednostavni su za rad. Sve funkcije mogu se izabrati jednostavno, bez korištenja pedale spojke, a na ploči s instrumentima mogu se lako očitati informacije o izabranoj grupi i stupnju opterećenja. Dyna-6 modeli nude Eco-Modus (ekološki način rada) za maksimalnu učinkovitost goriva i motora.

Tehničke karakteristike izloženih traktora serije 6600:

MODEL
MF 6612
MF 6613
ISO naziva KS
110
120
ISO max KS
120
130
ISO max KS (EM)
135
145
MJENJAČ
Dyna 4
Dyna 6

Više o tehničkim karakteristikama MF 6612 modela pročitajte u oglasu, a o modelu MF 6613 u idućem oglasu.

MF 7620 Dyna6 - performans bez kompromisa!

U seriji 7600 povezane su inteligentne tehnologije i jednostavna, robusna konstrukcija, uz značajno povećanje produktivnosti kod istovremenog smanjenja potrošnje goriva i emisije štetnih tvari. Paleta modela serije MF 7600 je proširena te uz 9 modela sa snagama motora od 140 do 280 KS (kod 1.950 °/min) sada nudi veći izbor za više područja primjene.

MF serija 7600!

Novi koncept snage sve do 260 KS kroz dokazane Sisu motore koji se u traktore Massey Ferguson ugrađuju već više godina i do danas je u području štedljivog ubrizgavanja goriva najučinkovitiji koncept motora. SCR - sustav druge generacije dokazuje se kroz SCR - katalizator i dizel oksidacijski katalizator. Ovo je danas najinovativniji i najfunkcionalniji sustav na tržištu. Domišljati dizajn pojedinih komponenti i jedinice za hlađenje optimizira učinkovitost i minimizira izdatke na održavanje.

Mjenjač Dyna-6 s Motor-Power upravljanjem jednostavni su za rad. Sve funkcije mogu se izabrati jednostavno, bez korištenja pedale spojke, a na ploči s instrumentima mogu se lako očitati informacije o izabranoj grupi i stupnju opterećenja. SpeedMatching, AutoDrive te ComfortControl spadaju u serijsku opremu. Dyna-6 modeli nude Eco-Modus za maksimalnu učinkovitost goriva i motora. Preko Motor-Power Management ima regulaciju snage kod različitih posluživanja i korištenja, povećanu učinkovitost i nižu potrošnju goriva.

Tehničke karakteristike modela 7620 Dyna 6:

  • Snaga PS: 200
  • Snaga s EPM: 220
  • Motor/zapremnina: Agco Power 6 cil.
  • Mjenjač: Dyna 6

Više o tehničkim karakteristikama MF 5611 modela pročitajte u našem oglasu.


Tagovi

Terra Diesel Dani otvorenih vrata Vrbovec Massey Ferguson traktori Pametan dizajn MF Dyna 4 Dyna 6 Agco Power motor

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]